Biodata Iman Alyssa Sahabudin (Imantroye) Instafamous Popular Malaysia



Biodata Iman Alyssa Sahabudin (Imantroye) Instafamous Popular Malaysia|KORANG kenal tak gadis cantik ini yang dikenali sebagai "Iman Alyssa Sahabudin"? Iman Alyssa Sahabudin atau nama popular sebagai "Iman Troye" merupakan seorang personaliti media sosial dan instafamous Malaysia yang kini semakin dikenali orang ramai. Selain itu, Iman Troye juga gemar cover lagu menerusi laman YouTube. Kini, Iman Alyssa telah melancarkan single lagu pertama berjudul "Teman" di laman YouTube. Jom kenali biodata Iman Alyssa Sahabudin lebih lanjut dibawah.

Biodata Iman Alyssa Sahabudin Instafamous Popular Malaysia

Biodata Penuh Iman Alyssa Sahabudin Aka Imantroye

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Biodata Penuh Iman Alyssa Sahabudin Aka Iman Troye termasuk nama penuh, umur, asal, agama, pendidikan dan kerjaya:

Nama Penuh: Iman Alyssa Sahabudin
Nama Panggilan: Iman Troye
Umur: 18 tahun (2020)
Asal: -
Warganegara: Malaysia
Agama: Islam
Bangsa: Melayu
Pendidikan: -
Kerjaya: Instafamous, Model, Penyanyi
Lagu Single: Teman (2020)
Laman Sosial:
Instagram: https://instagram.com/imantroye

Biodata Iman Alyssa Sahabudin Instafamous Popular Malaysia

Biodata Iman Alyssa Sahabudin Instafamous Popular Malaysia

Sumber Foto: IG Iman Alyssa

8 comments:

  1. Cantik apa ye mcm bongok je blah ah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm dia famous then kau pula yg dengki tahniah anda memang genetik melayu tulen hihi

      Delete
    2. Halah² pantang tengok rezeki orang lain lebih dari kau ke? Mmg keturunan kau ni mentality mcm ni ke? Hmm kesian weh baca comment kau ni , kesian sbb senang sangat kena hasut dengan syaitan untuk berhasad dengki dgn rezeki yg allah bagi dekat orang lain. Bawa² la mengucap ye. Tapi tengok cara kau comment pun dah boleh tahu keturunan kau ni mmg takde darah campuran sbb biasa yg dengki mcm ni melayu pure punya hihi

      Delete
  2. X lawo langsong lah janjinya nk amik SPM tapi buat single...

    Nanti kalau Results x gempak
    Meroyan kat IG -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mende kau ni, info ni salah. dia dah habis sekolah umur dia 18 sekarang. Aku tahu sebab aku satu sekolah ngan dia.

      Delete
    2. Bdo umoq dia dh 18 spm dh lepas

      Sekarang nii hg yg meroyan sorg ii dlm nii why tibe sngat opps

      Bdo ke sian bdo sian sian sian

      Delete
  3. Trash people rezeki dia famous kalau dengki cakap jer lar

    ReplyDelete

Powered by Blogger.