Sinopsis dan Senarai Pelakon Drama Di Hujung Ranting (RTM TV2)Sinopsis dan Senarai Pelakon Drama Di Hujung Ranting (RTM TV2)|SAKSIKAN drama bersiri akan datang yang diadaptasi novel bertajuk 'Di Hujung Ranting' hasil karya Indah Hairani akan bersiaran mulai 24 April 2020 di slot RTM TV2. Menampilkan lakonan hebat seperti Shukri Yahaya dan Nad Zainal sebagai teraju utama. Turut dibintangi lakonan seperti Dayang Areeda, Amar Asyraf, Zoey Rahman dan ramai lagi. Berikut dikongsikan Sinopsis Drama Di Hujung Ranting buat rujukan anda.

Sinopsis dan Senarai Pelakon Drama Di Hujung Ranting (RTM TV2)

Sinopsis dan Senarai Pelakon Drama Di Hujung Ranting (RTM TV2)

Berikut dikongsikan maklumat meliputi Sinopsis Drama Di Hujung Ranting termasuk sinopsis novel, senarai pelakon dan OST/ lagu tema:

Info Drama Di Hujung Ranting

JUDUL : DI HUJUNG RANTING
EPISOD : 30 episod
TARIKH TAYANGAN : 24 April 2020, Jam 5:30 Petang
SIARAN TV : RTM TV2
PENULIS SKRIP : Wan Mahani Wan Hassan
PENULIS NOVEL : Indah Hairani
PENGARAH : Along Kamaludin
PRODUKSI : A.Aida Production Sdn Bhd
PELAKON : Nad Zainal, Shukri Yahaya, Dayang Areeda, Amar Asyraf, Umar Dzariff, Aishah Atan, Arash Mohd, Afzan A Rahman, Silfeny Osman, Jovi Heng, Joyce Harn, Aida Khalida, Fazlina Ahmad Daud, Zoey Rahman

WATAK PELAKON:

Nad Zainal sebagai Mawar
Shukri Yahaya sebagai Amar
Dayang Areeda sebagai Fatin
Amar Asyraf sebagai Hakim
Ummar Dzariff sebagai Amar Hakimi
Afzan A Rahman sebagai Helmi
Silfeny Osman sebagai Syuhadah

Sinopsis Novel Di Hujung Ranting

*Akan dikemaskini

Sinopsis Drama Di Hujung Ranting (RTM TV2)

Mengisarkan Mawardah dipertemukan dengan Amar dalam satu kemalangan kecil. Pertemuan itu menumbuhkan bibit cinta Amar terhadap Mawardah. Namun belum sempat cinta diluahkan, Mawardah dikahwinkan dengan Hakim anak rakan karib arwah ibu Mawardah tanpa disedari bahawa lelaki itu adalah abang kandung Amar.

No comments

Powered by Blogger.