Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 3Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 3|NANTIKAN program realiti hiburan berjudul I Can See Your Voice Malaysia musim kedua yang bakal bersiaran mulai 23 Jun 2019, setiap hari Ahad jam 9:00 malam. ICSYVMY ini juga boleh ditonton secara langsung menerusi TV3 dan secara live streaming di YouTube TV3 Malaysia Official.

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 3

Bakal dikelolakan pasangan hos Shuk Sahar dan Sean Lee, bersama tiga penyiasat tetap iaitu Jihan Muse, Mark Adam dan Seelan Paul. Setiap episod rancangan berkonsepkan pertunjukan permainan muzik televisyen ini turut dimeriahkan dengan kemunculan seorang artis undangan dan dua penyiasat jemputan. Para selebriti yang akan muncul termasuk Hael Husaini, Khai Bahar, Nabila Razali, Datin Alyah, Syamel, Siti Sarah, Floor 88, Haqiem Rusli, Ella, Ajai, Sam (Bunkface), Mas Idayu, Misha Omar, Ara Johari, Andi Bernadee dan Luqman Faiz.

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 3

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan siaran langsung I Can See Your Voice Malaysia 2019 yang boleh ditonton secara online:

Video Live I Can See Your Voice Malaysia 2019 [Minggu 3]

            

Info Penting:
*Klik LINK streaming disediakan di atas untuk tontonan secara online!👆

Saksikan siaran langsung I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 3 menerusi di TV3 dan secara live streaming di YouTube TV3 Malaysia Official!

No comments

Powered by Blogger.