Tonton Telefilem Kecoh Malam Raya (TV1)Tonton Telefilem Kecoh Malam Raya (TV1)|NANTIKAN telemovie komedi berjudul "Kecoh Malam Raya" di TV1 pada 07 Jun (Jumaat) Raya Ketiga pukul 9.00 malam dan ulangan pada 09 Jun (Ahad) Raya Kelima pukul 10.05 pagi. Menampilkan pelakon seperti Johan As'ari, Sasqia Dahuri, Bohari Ibrahim, Faiz Tapau, Zulkifli Mohd Salleh, Fanna Azizan, Afiq Azman dan ramai lagi.

Tonton Telefilem Kecoh Malam Raya (TV1)

Tonton Telefilem Kecoh Malam Raya (TV1)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, watak pelakon, sinopsis drama dan link live streaming buat tontonan anda semua:

Tonton Live Streaming Telefilem Kecoh Malam Raya

*Akan dikemaskini

Info:
*Klik LINK live streaming disediakan di atas untuk tontonan secara online!👆


Info Telefilem Kecoh Malam Raya

JUDUL : KECOH MALAM RAYA
WAKTU SIARAN : Jumaat, 7 Jun 2019, 9:00 malam
SIARAN TV : TV1 (RTM)
PENULIS SKRIP : Tok Uban
PENGARAH : Manchi
PRODUKSI : The First Post Studio Sdn Bhd
PELAKON : Johan As'ari, Sasqia Dahuri, Bohari Ibrahim, Faiz Tapau, Zulkifli Mohd Salleh, Fanna Azizan, Afiq Azman, Firdaus Ghufran, Nik Alias Seman

SINOPSIS:

Empat sahabat yang pulang ke kampung untuk berhari raya tetapi terpaksa berhadapan dengan kejutan penularan sejenis wabak 'Zombie' yang telah melanda penduduk kampung!

Kecoh! Seekor tikus ujian yang disuntik dengan sejenis virus telah hilang. Keadaan di kampung menjadi huru-hara apabila semakin ramai zombie muncul akibat wabak tersebut yang telah menular. 

No comments

Powered by Blogger.