Tonton Telefilem Geng Van Jenazah (Slot Cerekarama)Tonton Telefilem Geng Van Jenazah (Slot Cerekarama)|NANTIKAN telefilem berjudul Geng Van Jenazah pada 25 Mei, Sabtu mulai jam 10.00 malam di TV3. Bakal dibintangi pelakon seperti Tomok, Issey Fazlisham, Elisya Sandha, Azhan Rani, Reen Rahim dan ramai lagi. Telefilem arahan Jamal Khan dan terbitan dibawah Cinema Stage Production Sdn Bhd.

Tonton Telefilem Geng Van Jenazah (Slot Cerekarama)

Tonton Telefilem Geng Van Jenazah (Slot Cerekarama)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, watak pelakon, sinopsis drama dan link live streaming buat tontonan anda semua:

Tonton Live Streaming Telefilem Geng Van Jenazah

             

Info:
*Klik LINK live streaming disediakan di atas untuk tontonan secara online!👆

Info Telefilem Geng Van Jenazah

JUDUL : GENG VAN JENAZAH
WAKTU SIARAN : Sabtu, 25 Mei 2019, 10:00 malam
SIARAN TV : Cerekarama TV3
SKRIP : Mejar Zainal Hayat & Zamri Mahmud
PENGARAH : Jamal Khan
PRODUKSI : Cinema Stage Production Sdn Bhd
PELAKON : Tomok, Issey Fazlisham, Elisya Sandha, Aepul Roza, Azhan Rani, Wan Sharmila, Reen Rahim, Che Mat Raja Lawak, Shah Sulaiman, Aleza Shadan

SINOPSIS:

Husin merupakan pemandu van jenazah bersahabat baik dengan Mail. Suatu hari Husin menerima panggilan untuk mengambil jenazah Pak Tam yang meninggal dunia akibat makan durian. Husin dan Mail dikehendaki menghantar jenazah Pak Tam ke kampung asalnya.

Dalam perjalanan menghantar Pak Tam ke kampung asalnya, Mail menerima panggilan daripada kekasihnya, Sharifah yang ingin berjumpa kerana dipaksa bertunang dengan orang lain. Kerana kesuntukan masa Sharifah dibawa bersama, dan mereka menggunakan jalan pintas. Macam-macam hal dan kejadian berlaku.

No comments

Powered by Blogger.