Sinopsis Drama Zahir Tak TerucapSinopsis Drama Zahir Tak Terucap|NANTIKAN drama bersiri terbaru berjudul Zahir Tak Terucap yang akan mengisi slot Akasia TV3. Dibintangi pelakon hebat seperti Saharul Ridzwan, Airel Zafrel, Raysha Rizrose dan Chacha Maembong. Drama ini diarahkan oleh Mohd Fazli Yahya dan merupakan terbitan Zamriez Golden Pictures.

Sinopsis Drama Zahir Tak Terucap

Judul : ZAHIR TAK TERUCAP
Jumlah Episod : 13 episod
Tarikh Tayangan : 27 Mac 2018
Waktu Siaran : Isnin-Jumaat, 7:00 malam
Siaran TV : Slot Akasia TV3
Penulis Skrip : Wan Mahani Wan Hassan
Pengarah : Mohd Fazli Yahya
Terbitan : Zamriez Golden Pictures Sdn Bhd
Pelakon : Saharul Ridzwan, Airel Zafrel, Raysha Rizrose, Chacha Maembong, Farisha Irwayu, Esma Daniel, Idris Mat Diah, Rosnah Johari, Syafiqa Zamriez, Saufi Ramli

Watak Pelakon:
Saharul Ridzwan sebagai Hisyam
Airel Zafrel sebagai Haziq
Raysha Rizrose sebagai Aishah
Chacha Maembong sebagai Aireen
Esma Daniel sebagai Razak
Farisha Irwayu sebagai Noraini
Idris Mat Diah sebagai Nordin
Rosnah Johari sebagai Zaharah
Syafiqa Zamriez sebagai Zara
Saufi Ramli sebagai Zahim

Sinopsis:

Mengisahkan kehidupan dua adik- beradik, iaitu Hisyam dan Haziq yang bersaing merebut cinta Aisyah, namun kehadiran Aireen cuba menghalang Aisyah daripada mengecapi kebahagiaan.

Hisyam terpaksa berkorban menjadi ‘kambing hitam’ dan mengakui segala kejahatan Haziq semata-mata mahu menutup aib abangnya itu yang telah meninggal dunia. Hisyam redha dan mencari Aisyah, cinta pandang pertamanya yang dirogol oleh abangnya dulu untuk bertanggungjawab namun mendapat halangan daripada kedua-dua keluarga dan bakal tunangnya, Aireen.

No comments

Powered by Blogger.