Sinopsis Drama Bicara Cinta (Senarai Pelakon)Sinopsis Drama Bicara Cinta (Senarai Pelakon)|SAKSIKAN drama bersiri terbaru diadaptasi novel berjudul "Bicara Cinta" hasil karya Missa J yang bakal bersiaran mulai 21 September 2020 jam 10:00 malam di slot Samarinda TV3. Dibintangi lakonan seperti Emma Maembong, Adi Putra, Azrel Ismail, Syed Aiman, Beego dan ramai lagi. Drama 16 episod ini diarahkan oleh Along Kamaludin dan terbitan dibawah Primeworks Studios. Berikut dikongsikan Sinopsis Drama Bicara Cinta (Samarinda TV3) buat panduan anda.

Sinopsis Drama Bicara Cinta (Senarai Pelakon)

Sinopsis Drama Bicara Cinta (Senarai Pelakon)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Sinopsis Drama Bicara Cinta beserta sinopsis novel, senarai pelakon dan OST/ lagu tema yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:

Info Drama Bicara Cinta

JUDUL : BICARA CINTA
EPISOD : 16 episod
TARIKH TAYANGAN : 21 September 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
SIARAN TV : Slot Samarinda TV3
PENGARAH : Along Kamaludin
PRODUKSI : Primeworks Studios
SENARAI PELAKON : Emma Maembong, Adi Putra, Azrel Ismail, Balkisyh Semundur Khan, Beego, Khalida Balqis, Eizlan Yusof, Khaty Azian, Syed Aiman

WATAK PELAKON:

Emma Maembong sebagai Anis Sofea
Adi Putra sebagai Adee
Azrel Ismail sebagai Saddiq
Beego sebagai Sarip
Balkisyh Semundur Khan sebagai Nomi
Syed Aiman sebagai Khalid
Khalida Balqis sebagai Kaira
Eizlan Yusof sebagai En Zainuddin

Sinopsis Drama Bicara Cinta (Samarinda TV3)

Mengisarkan Anis Sofea kehilangan kedua ibu bapanya dalam satu kemalangan jalan raya. Penjaganya, Tok Ali dan Nenek Humairah, memujuk Anis untuk berkahwin dengan Adee kerana ingin memastikan kehidupan Anis terjaga.

No comments

Powered by Blogger.