Sinopsis dan Senarai Pelakon Drama Syurga Yang Kedua (ASTRO)Sinopsis dan Senarai Pelakon Drama Syurga Yang Kedua (ASTRO)|NANTIKAN drama bersiri terbaru berjudul Syurga Yang Kedua yang bakal menggantikan drama Dendam Aurora. Drama dengan jumlah 70 episod ini diadaptasi daripada sinetron popular Indonesia, Surga Yang Kedua. Diterajui pelakon hebat seperti Zarul Husin, Elizad Sharifuddin dan Fasha Sandha sebagai peneraju utama. Turut membintangi seperti Beego, Qistina RaisahDoria Rachel Jolly, Fazlina Ahmad Daud, dan ramai lagi.

Sinopsis dan Senarai Pelakon Drama Syurga Yang Kedua (ASTRO)

Judul : SYURGA YANG KEDUA
Tarikh/Masa : 12 Disember 2017, 9.00 malam
Siaran : Slot Tiara (Astro Prima & Maya HD)
Pengarah : Zamri Zakaria
Terbitan : OrangeTree Production Sdn Bhd
Pelakon : Zarul Husin, Fasha Sandha, Elizad Sharifuddin, Nur Qistina Raisah, Doria Rachel Jolly, Beego , Fazlina Ahmad Daud, Dian P Ramlee, Aziza Kazan, Afifah Nasir, Dato Jalaludin Hassan, Fana Azizan

Watak Pelakon:
Fasha Sandha sebagai Vivy
Zarul Husin sebagai Daniel
Elizad Sharifuddin sebagai Sabrina

Sinopsis:

Mengisahkan konflik antara anak menantu dan ibu mertua. Daniel (Zarul) dan Sabrina (Elizad) sudah lama berkahwin namun masih belum dikurniakan cahaya mata. Suatu hari ibu Daniel menyuruh Daniel berpoligami dan berkahwin dengan Doktor yang merawat ibunya iaitu Vivy (Fasha Sandha). 

No comments

Powered by Blogger.